Welkom thuis, Bever!

"Bever gaat op avontuur, maar hij verdwaalt. Akita de Hond, die in zijn luchtballon de wereld rondreist, helpt hem om weer thuis te komen. Maar hoe ziet het huis van Bever er eigenlijk uit? Woont hij in een geweven bol hangend aan een tak, of in een schuilplaats op de bodem van de zee? Of misschien hoog boven op een toren met uitzicht over de stad?

Illustrator en architect Magnus Weightman neemt je mee op een ontdekkingstocht langs wonderlijke woningen van dieren. Voor wereldreizigers en dierenvrienden vanaf 4 jaar."

'Welkom thuis, Bever!' has been translated into 16 different languages including English, German, Italian, Japanese, Chinese, Danish and Russian.

©2017 Clavis Uitgeverij, Hasselt - Amsterdam - New York

ISBN 978 90 448 2951 8

- Kinderboekenweek 2019 kerntitel Groep1&2

- Leipziger Lesekompass 2019, official selection

Eendje achterna

"Bunny Konijn is haar badeendje kwijt! Samen met haar broertjes gaat Bunny op zoek naar haar lievelingsspeeltje, Eendje. Ze springen in hun bootje en varen de rivier af, van berg tot zee. Maar er valt nog veel meer te beleven op en naast de rivier. Waarom racen de Vlugge Varkens zo? En waarmee gaat Marta Muis haar vlot bouwen?

Een betoverende rivierreis langs bossen, boerderijen, watervallen en havens. Met allerlei grappige dierenavonturen op en rond het water. Een zoek-en-verdwaalboek voor ontdekkingsreizigers vanaf 4 jaar."

'Eendje achterna' has been translated into English (All Along the River), German, Korean, Danish, Italian, Greek, Slovenian... with more to come. 

©2019 Clavis Uitgeverij, Hasselt - Amsterdam - New York

ISBN 978 90 448 3562 5

 
 
© 2019 Magnus Weightman